Genuinely Happy Monkey

Soko - Take My Heart

Powered by mp3skull.com

Tuesday, 5 March 2013

PANGGUNG WAYANG GAMBAR ^_^

hai hai , weekend ! weekend ! hmm ape korang selalu buat time weekend ?? mesti jawapan mahasiswa mahasiswi UKM nie same je 'study, aktiviti kolej, aktiviti fakulti tak pon merayau-rayau di mall' , jadi eykin nak cite sikit minggu lepas eykin pergi PAWAGAM . actually pawagam tuh name pendek tao, name panjangnye PANGGUNG WAYANG GAMBAR :D tapi jarang laa orang gune bahasa nie , selalu muda remaja nie kate nak g tengok wayang je :D

sebelum sebelum nie, eykin selalu tengok wayang kat ipoh je, kalau sem lepas selalu tengok dekat midvalley tak pon the mines :) but kali ni eykin mengubah selera ( sebab ade orang ajak dan bawak ^_^ ) tengok wayang dekat alamanda pulakk, first time datang alamanda dan first time jugak tengok movie 3D, selame nie kalau ajak kawan kawan or family semua taknak, kate mahal :'( akhernye dapat jugak merasa tengok 3D sebelum umur mencecah 20 tahun, hahaha. tapi, mula mula mase nak pakai cermin mate tu, seriously rimas sangat sangat (baru eykin tao betapa seksanye orang yang rabun kena pakai spek, rimas kot ) cerita yang eykin tengok  nie tajuk dia JACK THE GIANT SLAYER :D 

haa, nie sinopsis cerita tuh :D serious best, sumpah tak tipu !


cepat pergi tengok weekend nie ! ^_^

3 comments:

  1. Seriusly , bertahun lma dah xgi wayang ... teringin nak gi :'(

    ReplyDelete
  2. gi laa tengok cite nie , seyes best sangat sangat :D

    ReplyDelete